ΔΙΠΛΕΣ ΖΩΕΣ
ΔΙΠΛΕΣ ΖΩΕΣ

Πολλοί άνθρωποι γύρω μας δεν κινούν καμιά υποψία και όμως είναι πρωταγωνιστές μιας διπλής ζωής.

Το “ΔΙΠΛΕΣ ΖΩΕΣ”, είναι ένα αστυνομικό μυθιστόρημα, αλλά και ερωτικό, του οποίου η υπόθεση διαδραματίζεται στην Αθήνα του σήμερα.

Ο συγγραφέας θέλει να βάλει τον αναγνώστη με τον τρόπο γραφής του να βλέπει με τη φαντασία του την όλη ιστορία να προβάλλεται μέσα από εικόνες σε οθόνη κινηματογράφου. Στη διάρκεια της αφήγησης προκύπτουν ερωτικές σκηνές, ίντριγκες, δολοφονίες και ένας ντεντέκτιβ, που μαζί με μία ιστοριογράφο προσπαθεί να εξιχνιάσει μια μυστηριώδη υπόθεση, που αφορά έναν πολιτικό μηχανικό, τον Ελληνοϊταλό Ράφαελ Ντονάτο, που πάσχει απο μια μορφή νεύρωσης: τη βουλιμία.

Ο  Ράφαελ έχει την αίσθηση πως είναι χωρίς παρελθόν, αλλά  αυτό του δίνει τη σιγουριά της ανεξαρτησίας, την οποία θεωρεί μία από τις αρχές της ελευθερίας του πνεύματος. Κάποια στιγμή, η ερωμενη του, Ρεβέκα Παρίση, σύζυγος ενός πλούσιου Έλληνα επιχειρηματία, αποφασίζει να διακόψει την ερωτική τους σχέση. Ένας μυστηριώδης άντρας, που κρύβει ένα φοβερό μυστικό εισβάλλει στη ζωή του Ράφαελ και αρχίζει να τον καταδιώκει.

Ο ντεντέκτιβ Γιάννης Διαμαντίδης ερευνά τέσσερις μυστηριώδεις δολοφονίες. Ανάμεσα στα θύματα υπάρχουν και δύο άντρες της Αστυνομίας. Μέσα σε λίγες ώρες ο Ράφαελ γίνεται παρά τη θέλησή του ο πρωταγωνιστής ενός συναρπαστικού αστυνομικού θρίλερ.

  • Προσεχείς Κυκλοφορίες στην Ελλάδα
  • Τίτλος πρωτοτύπου: DOPPIE VITE(κυκλοφορεί στην Ιταλία)
  • COSTANTINO SALIS
  • ROBIN EDIZIONI
  • Το βιβλίο DOPPIE VITE θα κυκλοφορήσει προσεχώς στην Ελλάδα με τίτλο: ΔΙΠΛΕΣ ΖΩΕΣ